velká pochvala
Zdravím ,před chvílí jsem koukal na tvoje nová videa na You tube . A musím jenom chválit,protože jsou fakt povedený.Takže neváhej a toč a doufám až pojede novej Sifon tak to natočíš.PS .předem děkuji
Zdravím ,před chvílí jsem koukal na tvoje nová videa na You tube . A musím jenom chválit,protože jsou fakt povedený.Takže neváhej a toč a doufám až pojede novej Sifon tak to natočíš.PS .předem děkuji
Děkuji sifon určitě budu točit.
Zdravím vás a mám dotaz.Ta nová sestava bude opět s klávesami?A nešlo by přidat jako ukázku co nás čeká nějaké video ze škušebny.Předem děkuji a držím pěsti ,jo a díky za tyto stránky.
Dle informaci klávesy budou, ale na to co Vás čeká se nechte opravu překvapit. Pokud vše půjde jak má před začátkem koncertování vznikne videoklip.
Ahoj kluci Sifonáci,je mi to moc líto co se stalo s Vaší skupinou,já sem na Vás vyrostl od svých 15 let tedy v roce 1990,ale nikdy nezapomenu na Vaše skvělé hity a doufám, že seženete další skvělé kytarysty,tímto zdravím Jirku Vébra a Václava Šelmáta,přeji hodně zdaru,Honza
Zdary taho Dana bych klidně uvítal
Rekl bych, ze Dan je dost zaneprazdnen zkousenim s Kecupem...
Ahoj, pevne verim a drzim palce,ze sezenete zejmena spickoveho kytaristu a treba i zpatky D.Dobiase s M. Vankem.