Pravidla 

Z důvodů inteligence některých lidí je bohužel nutné, aby zde byla zavedena alespoň nějaká pravidla.

1. Fórum se týká kapely Sifon. Né osobních rozepří.
  2. Všechny vulgární a urážlivé příspěvky budou smazány.

Sifon rock

Smekám klobouk

Ahoj zdravím kapelu.Po shlédnutí toho videa z té finální zkoušky vás musím pochválit.Vypadá to , že si to sedlo jak po pěvecké tak hudební stránce.Ten pan basák mě překvapil slušným zpěvem.Takže zítra vám držím palce,aby vše vyšlo k oboustranné spokojenosti.Udělaly jste pro to vše, co se za tak poměrně krátkou dobu dalo.A vaši fanouškové to určitě ocení.Prosím ,prosím že budou nějaká videa hlavně Planeta opic.Bohužel se totiž na vás hned nedostanu.

...

Nazdar, chtěl sem jenom napsat, že sem rád, že kytarista Venca teď hraje sóla, nebo aspoň o dvě víc, než dřív, jak je vidět na videu ze zkoušky. Je to nářez. Mam rád, když hrajou sóla obě kytary. Doufam, že se vás uvidim co nejdřív, snad se dostanu do Chrástu. Mimochodem, texty Bouře a Super speciál sou tu proto, že Láďa překecal kapelu (hurá!), aby je hrála, nebo jenom proto, že je Láďa má rád?

Re: ...

Ahoj asi tě zklamu ale ty písně se líbí mě bohužel kapelu jsem k nim zatím nepřemluvil. Ale chtěl bych je dohnat k nazkoušení písně Faraon.

Re: ...

Přesně, tyhle starý fláky včetně faraona by kluci měli dát dohromady....tím by dostali spousty lidí :)

Re: Re: ...

Můžu jedn odhalit to že na to pořád tlačím a mělo by se povést protlačit Šedivej den, Lohengreen, Jaro v nás a Doufám že Faraona.

Re: Re: Re: ...

Tak co jsem tak zaslechl od kapely, Šedivej den sem si myslel že bude už hned ze začátku, ael i kdyby byl za půl roku, tak to bude fajn :)

Re: Re: Re: Re: ...

Šedivej den, Lohengreen a Faraon sou dobrý nápady. Mě se ještě hodně líbí Párty a Bláznivej svět.

Moc vás obdivujem a držíme palce

Jasně, když odejde 1 z kapely, jde to nahradit, ale za 3 lidi z kapely a v tak krátkém čase se vše naučit... Jste dobří, držíme palečky, ať to všechno vyjde. :-) Ať žije Sifon.

Re: Moc vás obdivujem a držíme palce

Moc děkujeme za podporu již za týden to rozjedeme.

Názor

Ahoj zdravím kapelu a držím vám palce !Ten nový zpěvák z těch Pařezů si myslím,že to zvládne.Samozřejně to možná nebude hned jedničku.Ale všem těm novým členům patří můj obdiv.Protože se tak v poměrně krátké době naučit repertuár, není vůbec snadné.Jinak další věc je ta ,že když vypadnou z kapely hned tři členové najednou.Tak je to pěkně tvrdej oříšek.Ale jádro Sifonu je tvrdé a odolné a chlapi to ustojí!

Re: Názor

Děkujeme za názor na koncertování se už moc těšíme a doufáme že se objevý co nejméně chyb a rozjedeme společně parádní večírek.

kapela

Ahoj ,,tak nevim ,,Doutnajici parezy?, nebyla lepsi volba?,,jinak z te nove sestavy ,tedy fotek ,,nejde nic ,, ty predesle byly mnohem vic nabite ,, Michal Guman ,rozhod se sam ,ale byl prislibem ,neceho ,,slo to z nej ,,

Re: kapela

o správnosti volby se již brzo přesvědčíme.

Re: kapela

Myslím že z fotek nepoznáš jak to bude kapele šlapat. Pro mě je Petr z D.P. zárukou daleko větší kvality než byl Michal z Wegetu. A to že měl příjemnej rockovej hlas, to ještě není všechno... Já osobně, tuhle snad už poslední změnu vítám ;)

Re: Re: kapela

Noo,, kdyz jsem si poslech ,DP, tak nevim ,je to otazka vkusu ,,a hlas ,,je sakra dulezitej , ale jak rikam ,otazka vkusu nic vic,,

Svátek

Vše nejlepší Vašíkovi k jeho jmeninám, hlavně pevné zdravíčko, hodně štěstí, pohody, spokojenosti, lásky a tvůrčích úspěchů. Ať se vše daří. :-)

Sifon jede dál

Fajn, ti mladí přitáhnou další mladé Sifoňáky. Zdravím Jirku, Vašíka a celou kapelu, fandíme vám. :-)

Re: Sifon jede dál

Děkujeme za Vaší podporu. :)

Sifon jede dál

Jen tak dál už se moc těšíme do Seče na pořádnou pařbu :-)

Svátek

Vašíkovi přejeme k jeho jmeninám vše nejlepší, hlavně pevné zdravíčko, hodně štěstí, pohody, spokojenosti, lásky a tvůrčích úspěchů. :-)

..

Super video k oznámení nový sestavy!!! PAráda...jen tak dál ;)

Re: ..

Děkujeme:-)

sestava

no jsem zvědavý kdo tam bude, ale z určitých zdrojů by se tam měl možná objevit znovu Vaněk, ale kdo ví?

Re: sestava

Odhalení nastane již brzy.

Re: sestava

Jestli Vaněk, tak by to bylo předpokládám asi dočasné (stejně jako Dan Dobiáš v Kečupu). Abba revival má rauty, soukromé akce, občas nějaké zahraničí a své členy asi uživí.

Přidat nový příspěvek